Predával marihuanu, vykradli elektropredajňu v Prešove

02.03.2007 Celý región

Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie 22 ročnému mužovi z obce Topoľovka (okr. Humenné) za zločin nedovolená výroba omamných a psychotropn...
Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie 22 ročnému mužovi z obce Topoľovka (okr. Humenné) za zločin nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

Obvinený muž od septembra minulého roku až do konca februára 2007 prechovával a následne predával sušené rastliny rodu konope. Predaj uskutočňoval v rodnej obci, ale aj na iných miestach.

Vykradli elektropredajňu v Prešove:
Prešovskí policajti zo skráteného vyšetrovania vyšetrujú krádež vlámaním do jednej z prešovských predajní elektra.
Zatiaľ neznámy páchateľ sa do predajne vlámal v noci zo stredy na štvrtok cez otvor, ktorý urobil do steny v zadnej časti budovy. Cez tento vošiel dnu a ukradol väčšie množstvo fotoaparátov rôznych značiek, niekoľko kamier, ale aj pamäťové karty či prenosný DVD prehrávač. Taktiež ukradol aj mobil a prenosný prehrávač jedného zo zamestnancov. Celkovo vznikla majiteľovi predajne škoda 223 890. - Sk, zamestnancovi 7 000. - Sk a poškodením budovy spôsobil škodu 10 000. - Sk.

Z novinového stánku ukradli telefónne karty:
Policajti zo skráteného vyšetrovania v Humennom vyšetrujú včerajšiu krádež v jednom z humenských novinových stánkov.
Doposiaľ neznámy páchateľ využil nepozornosť predavačky a z predajného pultu ukradol krabičku s telefónnymi kartami do telefónnych automatov a kartami na dobíjanie kreditov. V krabičke bolo spolu približne 250 kariet rôznych hodnôt. Predbežná škoda je vyčíslená na 120 000. - Sk.

Ukradnutú vaňu predali v zberných surovinách:
Policajný vyšetrovateľ vo Svidníku vzniesol včera obvinenie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody dvom Stropkovčanom (18r. a 19r. ).
Obaja obvinení v stredu (28.2.2007) podvečer preskočili bránu do jedného z rodinných domov v Stropkove a z dvora ukradli liatinovú smaltovanú vaňu. Túto skryli u staršieho z obvinených a na druhý deň ju za 550. - Sk odpredali v zberných surovinách. Obaja sú stíhaní na slobode.
 

Vyberte región